Ny bedriftsserie for tennis: Aktivligaen

Aktivligaen

Kongsvinger Tennisklubb planlegger en bedriftsserie i tennis kalt Aktivligaen, som skal kjøres igang fra midten av oktober av.  Hver bedrift stiller med et lag bestående av 2-4 spillere, og over en 2-timers periode spilles bedriftslaget to singler og en double.  Man kan stille med de samme spillerne i single som i double, eller man kan bytte en eller begge.  Man må ikke stille samme mannskap hver eneste ligarunde.  For bedrifter som ikke er store nok til å kunne stille et eget lag vil vi godta at man samarbeider med andre bedrifter.

Planen er at hvert bedriftslag får 5-7 ligakamper nå i høst, og at disse avvikles mandager eller torsdager.  Enkelte tilpasninger kan selvsagt gjøres.

Kongsvinger Tennisklubb håper med Aktivligaen å bidra til å bidra til bedre folkehelse og aktive ansatte, samtidig som vi håper og tror dette blir et sosialt og morsomt tiltak for de involverte.

Deltakelse nå i høst koster NOK 2200,-, og da dekkes timeleie for alle kamper, baller og administrasjon.  Det blir også premiering av ligavinneren.

Vi fyller opp ligaen fortløpende, maksimalt 8 plasser.  Ta kontakt for påmelding eller om dere ønsker mer informasjon.

fullsizeoutput_526

This entry was posted in Arkiv, Siste nytt, Sport, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.