Klubbmesterskapet: Puljevinnere og sluttspill

Tross regnværet som stadig vekk forstyrrer går progresjonen fint, og kampene har stort sett blitt spilt når de var satt opp. I går fikk vi de første puljevinnerne, og dermed også navn på noen av semifinalistene.

I Pulje 2 har Maria kun tapt 4 games over 2 kamper, og er klar for semifinale.  Hun møter Børge i det som kan bli et revansjeoppgjør for finalen i inne-KM i mars.   Krzystof møter Tommy i sluttspill om 5-8 plass, mens Simen skal spille mot Alf i sluttspill om 9-12. plass.

I pulje 4, også kalt “dødens gruppe” var det Morten som gikk av med seieren.  I en maraton-kamp tirsdag mellom Rune og Kent (spilletid: 4 timer, kanskje ny klubbrekord?) dro Rune i land avgjørende sett 7-5.  Pulje 1 ble avsluttet ved at Øivind slo Jon 6-4, 6-2, og møter da Morten torsdag ettermiddag.  Jon møter Rune (plasseringsspill 5-8), mens Kent møter Hans (9-12).

B-klassen er ferdigspilt, og vi gratulerer Sigurd med seieren. Den avsluttende kampen gikk torsdag mot Jonas, etter at begge var ubeseirede i sine første tre kamper.  For Sigurds del ble det en veldig bra kamp, der det meste satt.  Settsifrene ble imponerende 6-1, 6.1.

Alle sluttspillresultater:

Semifinaler:

Øivind – Morten  6-2, 7-6

Børge – Maria   6-4, 6-3

5-8. plass

Tommy – Krzystoff 4-6, 6-1, 6-3

Rune – Jon  (spilles torsdag?)

9-12. plass

Kent – Hans  6-0, 6-2

Alf – Simen (spilles tirsdag)

This entry was posted in Klubbmesterskap, Sport. Bookmark the permalink.

Comments are closed.