Lag-NM 2017 i gang

For første gang stiller Kongsvinger Tennisklubb med to lag i lag-NM, og begge spiller i 4. divisjon (men i ulike avdelinger).  Søndag 21. mai var begge lagene på bortetur for å åpne sesongen.  Førstelaget møtte Mysen 2, som viste seg å være en rutinert gjeng som spilte for  Ørje tidligere.  Laget vårt besto av Maria, Øyvind, Stian og Morten.   Vi innledet med tap for førstedobbelen og seier for andredobbelen, men så ble det seier i bare en av de fire singel-kampene (Øyvind vant sin).  Dermed ble det 2-4 totalt, og null poeng.

Følgende link brukes for å følge førstelagets avdeling gjennom sesongen:  4. div avd B

Andrelaget som for anledningen besto av Rune, Tommy, Bernt og Hans, dro til Abildsø. Abildsø stilte nok med et noe mer urutinert lag enn det de ofte stiller med, men også Rune gjorde sin lag-debut og Bernt var tilbake etter mange års fravær.  Som i Mysen-kampen sto det 1-1 etter double-kampene, men til gjengjeld var det vi som vant 3 av 4 singler  (ved Rune, Bernt og Hans).  Så i tidenes første kamp for KTK2 stakk vi avgårde med 3 poeng.

Andrelagets kamper kan følges gjennom sesongen her:  4. divisjon avd C

Allerede torsdag 25. mai kl 12 skal førstelaget til pers igjen, da mot Snarøya 2. KTK2 spiller mot Sarpsborg på søndag 28. mai kl. 12.  Begge disse kampene går hjemme på Kongsvinger.

IMG_1805

This entry was posted in NM-lag, Siste nytt, Sport, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.