Utebanene er åpnet!

Takket være solid dugnadsinnsats og litt godt vårvær har vi nå åpnet de fire utebanene våre. Som kjent spiller alle medlemmer gratis ute, men husk at medlemsskapet skal være betalt før du spiller.  For ikke-medlemmer er prisen NOK 100,- pr bane pr time, og betaling skal være gjennomført før spill.  Du kan betale via Senserio (banebooking-systemet vårt), mCash eller ved å bruke kassa på veggen til den lille redskapsboden utenfor Bane 4.   Når det gjelder Senserio er det kun Bane 1 og 2 som kan forhåndsbookes der.  For Bane 3 og 4 er det førstemann til mølla som gjelder, såfremt det ikke er turneringer eller lagkamper som pågår.  Bruk Kalenderen til høyre for å se om det er arrangementer hvor mange baner er opptatt.

Husk sko uten for mye knotter. Løpesko kan ikke benyttes, siden sålene river opp mye, og banene blir ujevne. Etter spill skal banene kostes. Allerede nå merker vi at et par av banene blir fort tørre, så veldig fint om det vannes dersom grusen begynner å virvle opp under spill.  Om alle passer på litt grunnleggende vedlikehold kommer vi til å ha veldig gode baner gjennom hele utesesongen.

Lykke til med spillingen – vi sees på anlegget!

uteanlegget
This entry was posted in Siste nytt. Bookmark the permalink.

Comments are closed.