Den gamle lederen takker for seg!

Etter nesten 30 år i lederstolen, skulle en tro det ville være ganske vemodig å overlate roret til en ny leder. Men det føles faktisk ikke slik, og jeg tror det er tre grunner til det:
1) Hans har vært med på “alt” de siste 2 årene og dermed meget kvalifisert til å ta over som leder. Oppgavene har i større og større grad blitt overført til den elektroniske verden og der er han mye mer involvert enn hva jeg har vært.
2) Jeg gir meg jo ikke 100%, siden jeg er innstilt av valgkomiteen til å være kasserer de 2 neste årene. Vi har planer om å innføre et regnskapsprogram, siden virksomheten vår er blitt mye større etter at hallen ble en del av driften. Bra jeg har ekspertise på regnskap hjemme allerede.
3) Jeg blir pensjonist til sommeren og ønsker større frihet til å reise mer.

Det er med stor tilfredshet at jeg overlater Kongsvinger tennisklubb til den nye lederen. KTK er blitt akkurat så bra som jeg har håpet på. Når Spillemidlene kommer, vil klubben ha en fantastisk framtid også økonomisk. Da er det bare å samle alle gode krefter for å gjøre klubben til en kjempetilvekst til resten av idrettslivet i Kongsvinger med omegn. Vi har allerede et av landets fineste tennisanlegg med sine fasiliteter og beliggenhet. Men det gjenstår mange mindre saker som kan forbedres: finishen på hele anlegget, gjerdet rundt utebanene, “andreetasje” i hallen, parkeringsplassene og veien opp til hallen +++ . Så det nye styret kan ikke ligge på latsida i de kommende årene heller.

Til slutt vil jeg bare håpe at de sportslige aktivitetene vil stå i sentrum, og at KTK vil fortsette å være en breddeklubb i ordets beste forstand. Det er det vi er gode på …

Mvh Arne Huse, leder i 2 døgn til.

KTKs Leder Arne Huse.
Litt tidlig ute?
Leder 1987-2017.
This entry was posted in Arkiv, Ledernshjørne, Siste nytt. Bookmark the permalink.

Comments are closed.