Nytt år med nye muligheter!

Sesongen 2016/2017 er den første hele sesongen for innespilling i Kongsvinger tennishall, og dermed er tennis helårsidrett i Kongsvinger for første gang! Det er en helt utrolig fin følelse for oss som har vært i klubben i mange år, ja mange tiår. Før har vi valfartet til Hamar, Arvika og Oslo på vinterstid, bare for å holde oss litt i gang gjennom vinteren. Nå er plutselig innesesongen sikrere enn utesesongen, siden dårlig vær ikke er noen hindring lenger. Har vi avtalt spilling i tennishallen kl. 16 – 17.30 og betalt på Senserio, vet vi at det bare er å møte opp og spille! Deilig følelse.

Hallen fungerer meget fint. Banene, lysene, bakgrunn på veggene, garderober med dusjer og ikke minst det deilige tennisbelegget på gulvet, alt er tipp topp. Mange har oppdaget hvor bra det er i hallen, men vi har alltid plass til flere! Særlig på dagtid og i helgene er det plass til mange flere! Bruk gjerne knappen for timebestilling rett under bildet her på hjemmesida eller bestill via Facebooksida vår: https://www.facebook.com/Kongsvingertennisklubb/  . Siste mulighet er  direkte til Senserio.com og be om Kongsvinger tennisklubb. Da er du også inne på vår Senserioside og du kan gå inn på vanlig måte. Første gangen må du registrere deg.

Litt ekstra reklame for seniortennisen vår! Både mandag og torsdag kl. 12 og 1-2 timer framover er et mulig å komme og spille med andre seniorer/folk som er ledige på dagtid. Her justerer vi tempoet etter deltakernes ønsker: noen blir skikkelig svette, andre tar det mer med ro. Målet er å bli 10 – 15 personer som får det tilbudet de passer best til. Litt instruksjon, men mest “kosetennis” for trimmens skyld!

Mvh Arne Huse.

fullsizeoutput_72c

This entry was posted in Arkiv, Ledernshjørne. Bookmark the permalink.

Comments are closed.